Skip to main content
17. januar 2023

Arbejde er i gang for at finde ny forpagter til Bodega Stuen i Glamsbjerg

For mere end otte måneder siden lukkede Bodega Stuen i Glamsbjerg. CG Invest ApS er i fuld gang med at finde én, der kan videreføre stedet.

Af: Isabella Ravn | Foto:

For mere end otte måneder siden valgte det daværende forpagterpar at lukke Bodega Stuen i Glamsbjerg. Rune Tolstrup fra restaurationsselskabet CG Invest ApS er i fuld gang med at finde én, der kan videreføre stedet.

Bodega Stuen har en lang fortid, og tilbage i 1980 åbnede det første gang som diskotek, restaurant og værtshus under navnet ‘Hjørnet’. Siden har det haft forskellige navne, men i foråret 2020 overtog Line Josefsen Knudsen og Henrik Bruun Nielsen stedet og gjorde det til Bodega Stuen. De måtte desværre lukke igen d. 30. april 2023, og nu står lokalerne ubrugte hen.

Det skal der gøres noget ved, og det står Rune Tolstrup fra CG Invest for. Virksomheden har på nuværende tidspunkt omkring 20 værtshuse og bodegaer, der skal forpagtes ud, og de har derfor masser af erfaring inden for feltet. Der er da også håb at spore med interesse fra flere kanter, ligesom stedet skiller sig ud ved at have flere anvendelsesmuligheder end bare bodega.