Skip to main content
24. oktober 2022

Assens Kommune vil i dialog med tilflyttere på boligmesse

Assens Kommune har en stand på Bolig Mad Design-messen i Odense. Formålet er, at flere skal få øjnene op for alt, hvad Assens har at byde på.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Ta’ tid til det vigtige på Vestfyn. Dét er budskabet, når Assens Kommune sammen med lokale borgere tager på Bolig Mad Design-messen i Odense Congress Center den 28.-30. oktober. På messestanden møder gæsterne repræsentanter fra by- og lokalområderne, kulturaktører, politikere og ansatte fra Assens Kommune, som fortæller dem om Vestfyns mange kvaliteter, og hvorfor det er et godt sted at bo og leve.

Flere har tilsyneladende fået øjnene op for fordelene ved at flytte fra storbyen og få råd til en større og bedre bolig – og måske endnu vigtigere; tid til det vigtige. Dét budskab bliver bredt ud i næste weekend, hvor Assens Kommune har en stand på Bolig Mad Design-messen.

På Vestfyn har vi rammerne til at leve det gode liv med tid til det vigtige – blandt andet gennem lokale fællesskaber, fritidsinteresser og vores skønne natur, der kalder på masser af oplevelser, uanset om man er til fysisk aktivitet eller blot gerne vil nyde naturen i ro og mag,” siger borgmester Søren Steen Andersen.

Det er en stor beslutning at flytte. Målet med vores deltagelse på messen er derfor at få sået nogle frø hos potentielle tilflyttere ved at fortælle dem, at de på Vestfyn har muligheden for at finde drømmehuset eller bygge selv til en overkommelig pris samtidig med, at de bliver en del af vores aktive by- og lokalsamfund”, siger Søren Steen Andersen, der selv er at finde på kommunens stand fredag den 28. oktober fra 13-15.

Med fødderne i Lillebælt
Repræsentanter fra lokalrådene samt politikere fra Byrådet vil også være at finde på Bolig Mad Design-messen. Blandt andet Inge Dahl, der er lokalrådsformand i Assens.

I Assens kan du bo med fødderne i Lillebælt, og bruge vandet til sejlsport og på denne årstid vinterbadning. Vi har en helt unik natur tæt på byen med blandt andet Jordbassinerne. Samtidig er Assens en smuk gammel købstad med et aktivt handelsliv, et rigt kulturliv og et veludviklet foreningsliv. By og natur smelter sammen,” fortæller Inge Dahl, der vil være tilstede på standen lørdag den 29. kl. 10-12.

Oplevelser i Assens Kommune

Foruden lokale borgere vil også nogle af kommunens kultur- og oplevelsesmuligheder være repræsenteret på messen.

Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg kommer forbi lørdag og søndag formiddag med nogle af deres dyr, som messegæsterne får lov at komme helt tæt på. Fredag og lørdag eftermiddag gæster Hørvævsmuseet messen – og lørdag er Verninge Husflid også med på standen. Her kan messegæsterne prøve at knevle og rødne hør, så der kan laves søde engle, eller de kan prøve at strikke på en strikkelise. Søndag deltager Æblefestivalen med blandt andet smagsprøver og tips til at passe godt på sine æbletræer.