Skip to main content

Åbningsfest for Kulturkajen og Willemoes Plads

Det nye kulturelle samlingspunkt, Kulturkajen og Willemoes plads, holder åbningsfest, og du er inviteret. Lørdag den 10. juni kan du komme med til åbningsfest for det nye samlingspunkt for borgerne i Assens. Her kan du gå på opdagelse i det nye moderne bibliotek, få virksomhedsrådgivning, besøge turistkontoret og få andre kulturelle oplevelser. Bygningen, som før […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det nye kulturelle samlingspunkt, Kulturkajen og Willemoes plads, holder åbningsfest, og du er inviteret.
Lørdag den 10. juni kan du komme med til åbningsfest for det nye samlingspunkt for borgerne i Assens. Her kan du gå på opdagelse i det nye moderne bibliotek, få virksomhedsrådgivning, besøge turistkontoret og få andre kulturelle oplevelser.
Bygningen, som før husede det gamle rådhus, er blevet omdannet til det nye kulturhus. Mange af de eksisterende bygningsdele og dele af den indvendige indretning er blevet genanvendt og har fået nyt liv i projektet.
Kulturkajen kommer til at huse VisitAssens, Udvikling Assens, Assens Bibliotek, Sundhedsplejerskerne i Assens, Kompetence og mødecenteret Kompasset, Tandprotetikeren og den kommunale afdeling for Børne- og Familieindsatser.
Programmet kommer til at indeholde taler, teater, udstillinger, loppemarkeder, musik og meget mere.
Læs mere her.

Information
Dato 10/06/2023 - 10/06/2023
Arrangør Assens Havn
Adresse Assens Havn
Postnummer Ukendt
By Ukendt