Skip to main content

Bamse Jam i Glamsbjerg

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus. Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus.
Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene. De spiller musikken med stor respekt for sangene og manden bag, og deres udgaver af sangene er så tæt på originalerne som muligt.
Da det er julemåneden, bliver der serveret gløgg og æbleskiver. Desuden bliver der mulighed for at tage sig en lille svingom til den glade musik.
Det koster 250 kr. at deltage, og du kan købe din billet lige her.
Du kan se en video med Bamse Jam lige her, så du er helt klar til den 4. december.

Information
Dato 04/12/2022 - 04/12/2022
Arrangør GlamsbjergHus
Adresse GlamsbjergHus
Postnummer Ukendt
By Ukendt