Skip to main content

Eftermiddagsåbent hos Strøjer Samlingen

Er du vild med biler, og kunne du tænke dig at bruge en eftermiddag på at kigge på flotte køretøjer og nørde løs med andre bilentusiaster? Så kom med, når Strøjer Samlingen inviterer indenfor d. 26. marts. Jørgen Strøjer har en fantastisk samling på over 100 biler, og de gemmer alle sammen på interessante historier […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du vild med biler, og kunne du tænke dig at bruge en eftermiddag på at kigge på flotte køretøjer og nørde løs med andre bilentusiaster? Så kom med, når Strøjer Samlingen inviterer indenfor d. 26. marts.
Jørgen Strøjer har en fantastisk samling på over 100 biler, og de gemmer alle sammen på interessante historier og anekdoter. Strøjer Samlingen holder åbent om eftermiddagen søndag d. 26. marts, så du kan komme indenfor og komme helt tæt på bilerne.
Arrangementet starter kl. 12.30, og kl. 13.00 vil der være rundvisning med gode fortællinger om bilerne. Der er indlagt en pause med kaffe og kage, hvor du kan hvile hovedet og lade blikket vandre over de fine modeller, og fra kl. 15-15.30, inden dørene til samlingen lukker igen, kan du gå på rundt på egen hånd og nærstudere bilerne.
Så tag fat i din bedste bilnørdede ven og begiv jer afsted til tre hyggelige og underholdende timer.
Det koster 345 kroner at deltage, og du kan bestille din billet her.

Information
Dato 26/03/2023 - 26/03/2023
Arrangør Strøjer Samlingen
Adresse Strøjer Samlingen
Postnummer Ukendt
By Ukendt