Skip to main content

Hit med 80’erne på Tobaksgaarden

80’er-hits går aldrig af mode – det ved gruppen Hit med 80’erne, der siden 1992 har spillet og sunget liv i alt det bedste fra det gyldne årti. Hør dem på Tobaksgården d. 15. april. Hvor mange kan prale af at have været på den ene succesfulde turné efter den anden i hele 31 år […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

80’er-hits går aldrig af mode – det ved gruppen Hit med 80’erne, der siden 1992 har spillet og sunget liv i alt det bedste fra det gyldne årti. Hør dem på Tobaksgården d. 15. april.
Hvor mange kan prale af at have været på den ene succesfulde turné efter den anden i hele 31 år i træk? Det kan det populære 80’er-orkester Hit med 80’erne. De ved om nogen, hvordan musikken fra dengang kan vække glæde og begejstring rundt om i Danmark for både de unge såvel som dem, der husker, da musikken udkom. Og til april lægger de turen forbi Tobaksgården i Assens!
Deres koncerter er en ren 80’er-boble, når de fortolker og gengiver de største hits med respekt for den originale lyd. Dans med til TV2, Tøsedrengene, RayDeeOhh, Gnags, Dodo & The Dodo’s og mange flere.
Du kan komme med til festen ved at bestille en billet her. Det koster 295 kroner at deltage.

Information
Dato 15/04/2023 - 15/04/2023
Arrangør Tobaksgården
Adresse Tobaksgården
Postnummer Ukendt
By Ukendt