Skip to main content

Horror Drive Thru i Fyns Sommerland

Fra den 6.-29. oktober bliver forlystelsesparken for andet år i træk omdannet til en skræmmende horrorpark. I år er temaet “Rædselscirkusset”, der sidste år blev opført i København. Her tog 25.000 besøgende turen gennem den gruvækkende historie, og i år er turen kommet til de fynske adreanalinjunkies og horrorfans. Du kan se en trailer for […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fra den 6.-29. oktober bliver forlystelsesparken for andet år i træk omdannet til en skræmmende horrorpark. I år er temaet “Rædselscirkusset”, der sidste år blev opført i København. Her tog 25.000 besøgende turen gennem den gruvækkende historie, og i år er turen kommet til de fynske adreanalinjunkies og horrorfans.
Du kan se en trailer for årets horor drive thru her.
I mørket vil du således trille igennem skrækscenarier, og hvem ved, hvad eller hvem du støder på undervejs. Hvis du tør, kan du besøge det gamle sommerland i weekenderne i oktober. Det starter op den 6. oktober, og sidste dag er den 29. oktober.
Det koster 499 kr. pr. personbil, og i bilen må man være fem personer.
Du kan købe din billet her og læse meget mere om den uhyggelige oplevelse her.
Historien bag årets Horror Drive Thru
Tilbage i 1643, rejste et sagnomspunden cirkus, på hvilket man i dag har glemt navnet, rundt i hele Europa og fremviste sin kollektion af muterede vanskabninger – dette til stor gru og gys for alle de skræklystne publikummer. Som årene gik mistede publikummerne langsomt interessen for cirkusset og dets bizarre horror-show og cirkusdirektøren måtte indse, at det ikke længere var profitabelt at holde det grufulde cast i live.
Indavlen blandt de optrædende havde med årene fremmet så voldsom og afvigende en adfærd, at væsenerne ikke længere var til at styre. Den ene makabre skandale efter den anden regnede ned over “rædsels-cirkusset”, som var blevet et alment øgenavn.  En sen aften efter endnu en publikumsforladt optræden, slap han dem alle fri i den omkringliggende bevoksning. Kan I gætte hvor?
Kilde:  Horror Drive Thrus hjemmeside

Information
Dato 28/09/2023 - 28/09/2023
Arrangør Fyns Sommerland
Adresse Fyns Sommerland
Postnummer Ukendt
By Ukendt