Skip to main content

Lysstøberi hos Corra Design i vinterferien

Mangler i en hyggelig og kreativ aktivitet i vinterferien, der kan samle hele familien? Hos Corra Design kan du støbe og dekorere dine helt egne lys. Du kan prøve kræfter med at dyppe dine egne lys i lige præcis de farver, du ønsker. Det tager knap en time, og så skal de køle ned i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler i en hyggelig og kreativ aktivitet i vinterferien, der kan samle hele familien? Hos Corra Design kan du støbe og dekorere dine helt egne lys.
Du kan prøve kræfter med at dyppe dine egne lys i lige præcis de farver, du ønsker. Det tager knap en time, og så skal de køle ned i 30 min. Du kan også være fantasifuld med mosaiklys i forskellige forme, som du fylder med små stykker stearin, hvorefter de fyldes op med flydende stearin. Er du mere til at dekorere, kan du pynte færdiglavede lys med specielle voksplader.
Undervejs kan du slukke tørsten eller den søde tand med kaffe, te, juice eller kage fra butikken, men I kan også tage en madpakke med. Butikken byder desuden på et smukt udvalg af lys, stager og andre pyntegenstande.
I kan komme forbi og designe jeres egne flotte lys fra søndag d. 12. februar til lørdag d. 18. februar – alle dage kl. 10-17.
Book en tid her.

Information
Dato 12/02/2023 - 12/02/2023
Arrangør Corra Design
Adresse Corra Design
Postnummer Ukendt
By Ukendt