Skip to main content

Netværksmøde i LokalVækst Assens

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det første netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens. Tirsdag den 30. maj afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, og hvad du kan få ud af at være […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det første netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens.
Tirsdag den 30. maj afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, og hvad du kan få ud af at være en del af det. Der vil desuden være morgenmad, en præsentationsrunde og gruppeøvelser, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.
Alle virksomheder i Assens og omegn er meget velkomne til at deltage i mødet, og det er helt gratis at deltage som gæst. Mødet finder sted hos Innovationscenter Assens, Østergade 78, 5610 Assens, hvor der kommer til at være en rundvisning og en præsentation af virksomheden.
Tilmelding skal ske via mail til Allan Holmberg: allan@lokal-gruppen.dk.
 

Information
Dato 30/05/2023 - 30/05/2023
Arrangør Innovationscenter Assens
Adresse Innovationscenter Assens
Postnummer Ukendt
By Ukendt