Skip to main content

Temaaften om velfærdsteknologi til demensramte

Er du pårørende til én med demens, eller er du interesseret i, hvordan man kan hjælpe demensramte? Så kom med til temaaften om de nye teknologiske løsninger, der kan hjælpe de ramte i hverdagen.  Onsdag d. 29. marts besøger ergoterapeut Sissel Madsen Aktivcentret i Glamsbjerg, og her vil hun medbringe, og fortælle om, en række […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du pårørende til én med demens, eller er du interesseret i, hvordan man kan hjælpe demensramte? Så kom med til temaaften om de nye teknologiske løsninger, der kan hjælpe de ramte i hverdagen. 
Onsdag d. 29. marts besøger ergoterapeut Sissel Madsen Aktivcentret i Glamsbjerg, og her vil hun medbringe, og fortælle om, en række smarte løsninger, som gør dagligdagen meget nemmere for folk med demens. Det kan f.eks. være en brugervenlig radio med kun få knapper, en kalender, som tydeligt markerer tidspunktet på dagen, hjælpsomme videosystemer og vægttæpper og -puder, der skaber ro og koncentration.
Sissel Madsen er ergoterapeut hos Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, og hun har seks års erfaring med at rådgive demensramte og deres pårørende inden for teknologiske hjælpemidler.
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig senest d. 22. marts. Det gør du ved at skrive til jaabi@assens.dk eller jihem@assens.dk. Du kan også ringe på tlf.: 64 74 69 63.

Information
Dato 29/03/2023 - 29/03/2023
Arrangør Aktivcentret
Adresse Aktivcentret
Postnummer Ukendt
By Ukendt