Skip to main content
28. februar 2024

Bestil nyt arbejdstøj på Orloff Firmatøjs nye webshop

Mangler din virksomhed sikre arbejdssko, praktisk udendørsbeklædning eller ensartet profiltøj med logo? Så kan du med fordel besøge Orloffs nye webshop.

Af: Isabella Ravn | Foto: BORCH Advokater

Uanset hvilken branche du arbejder inden for, finder du et stort udvalg af firma- og arbejdsbeklædning på Orloff Firmatøjs nye webshop.

På webshoppen finder du alt fra arbejdstøj og profiltøj til fodtøj og værnemidler. Og meget af beklædingen er fra kendte brands som fx KANSAS, CRAFT og ENGEL.

Webshoppen er også udstyret med flere brugerniveauer, så snart du har oprettet dig i deres kundeunivers, med funktioner til både medarbejdere, ledere samt administrationen.

Fem simple steps

For at gøre jeres indkøb af arbejdstøj ekstra nemt, har de sørget for, at I kun skal igennem 5 enkle trin, og så klarer Orloff resten.

De fem trin består i:

  • Opret dig med login
  • Vælg fanen med ‘Produkter’
  • Find dine ønskede produkter
  • Vælg de ønskede størrelser og ‘Tilføj til indkøbskurv’
  • Tjek din ordre og ‘Gennemfør ordre’.

Webshoppen er åben døgnet rundt, og du kan logge ind og lave din ordre både via mobilen, tabletten eller computeren.

Når din ordre er klar får du besked via mail og SMS – og din bestilling samles i én pakke.

Via dit kundeunivers kan du også skabe dig et overblik over dine indkøb, du kan styre indkøbet med et fast budget for dine medarbejdere, og så kan du bestille en lokal rådgiver, der kommer ud i din virksomhed og måler op til tøjet samt fremviser de seneste nyheder på webshoppen.

Du kan læse mere om webshoppen og kundeuniverset her.

Ikke nok med det, så har du også mulighed for at besøge et af Orloff Firmatøjs fem showrooms, rundt om i Danmark, for at få et bedre indblik i deres udvalg af arbejdstøj. Det nærmeste showroom finder du i Odense på Tarupvej 53, 5210 Odense NV.