Skip to main content
27. juni 2024

Espen Fossar Andersen bliver ny chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Espen Fossar Andersen til stillingen som skole- og dagtilbudschef i Assens Kommune. Han kommer fra en stilling som sektorchef for Skole, Dagtilbud og PPR i Lolland Kommune og tiltræder sit nye job den 1. august.

Af: Assens Kommune | Foto: Assens Kommune
PRESSEMEDDELELSE

Espen Fossar Andersen har været optaget af børn og unges læring og trivsel hele sit arbejdsliv. Han er oprindeligt uddannet lærer – og ud over stillingen som sektorchef i Lolland Kommune, har han også en baggrund som skolechef i Bornholm Regionskommune og som skoleleder på flere skoler. Espen Fossar Andersen har dertil en Master i offentlig ledelse.

”Jeg er meget glad for, at vi har lavet en aftale med Espen, som har flere års erfaring fra tilsvarende chefstillinger i andre kommuner. Espen er et virkelig godt match, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, udtaler direktør for Uddannelse, Børn og Familie i Assens Kommune, Jan Præstholm.

Privat er 58-årige Espen Fossar Andersen bosiddende i Kerteminde og far til fem store børn. Skoler og Dagtilbud får desuden en chef, der både er til cykling, gør-det-selv projekter og god litteratur.

”Jeg ser meget frem til at skulle starte som ny skole- og dagtilbudschef og blive en del af det stærke fællesskab, der kendetegner Assens Kommune. Der er mange spændende opgave i vente, og jeg glæder mig til at skulle indgå i et tæt samarbejde herom med ledere og medarbejdere”, siger Espen Fossar Andersen.