Skip to main content
30. april 2024

Få hjælp til at håndtere stress på nyt forløb

Mange danskere døjer med stress, men heldigvis kan man få hjælp til at håndtere det. Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære starter et nyt forløb, hvor du lærer mestringsstrategier, der vil give dig mere ro og balance i din hverdag.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære

Hvis du føler, at du har svært ved at håndtere din stress, og at den går udover din glæde og dit overskud, så kan Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velværes nye forløb “Smag på Stress” være den håndsrækning, du mangler.

Stress kan komme til udtryk på mange måder. Det kan være en følelse af at være overvældet af hverdagens krav derhjemme eller på arbejde. Det kan medføre en oplevelse af ikke at slå til og at være misforstået. 

Måske er din stress blevet så omfattende, at du er blevet nødt til at sygemelde dig, eller måske ønsker du at tage det i opløbet og forebygge en eventuel sygemelding.  

Hvad end din baggrund er, så kan Smag på Stress-forløbet hjælpe dig til at lære dig selv bedre at kende og mestre dine stressudfordringer.  

Indhold på forløbet “Smag på Stress”

Forløbet er en kombination af individuelle samtaler og gruppesamtaler, der giver dig den optimale støtte til at skabe forandringer i dit liv. Du vil opnå en øget selvindsigt og få konkrete værktøjer til stresshåndtering.

Du får:

  • En workbook, en søvnguide og en evighedskalender
  • En antistressring
  • 4 individuelle sessioner 
  • 4 gruppesessioner, hvor I i fællesskab støtter hinanden og deler erfaringer i et trygt rum
  • Medlemskab i Facebookgruppe for forløbets deltagere
  • Adgang til tekst- eller talebeskeder
  • Støtte og vejledning fra Maria Sjøgaard, der er en erfaren stressrådgiver, sygeplejerske og coach. 
Pris og tilmelding: 

1.-5. maj: 5949 kr. (15% rabat)
6.-12. maj: 6299 kr. (10% rabat)
13-15. Maj: Fuld pris 6999 kr. 

Der er mulighed for ratebetaling, hvor beløbet deles op i to. Der er otte pladser i alt på forløbet. 

“Smag på Stress”-forløbet starter den 15. maj 2024.
Forløbet foregår online via Zoom elle Google Meet. Hvis du bor på Fyn, har du mulighed for at afholde samtalerne i klinikken på Stængelrisvej 11 i Glamsbjerg.

Du kan tilmelde dig forløbet her eller kontakte Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære, hvis du har nogle spørgsmål. Ring på telefonnummer 27 82 52 21 eller send en mail til maria@frusjoegaard.dk.

Du kan også læse meget mere om forløbet lige her