Skip to main content
23. maj 2023

Fyns Politi søger vidner i sag om brandstiftelse i Gummerup

Fyns Politi har efterforsket en brand på Fåborgvej i Gummerup og fundet branden påsat. Politiet søger nu vidner.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA FYNS POLITI

Fyns Politi har efterforsket en brand på Fåborgvej i Gummerup og fundet branden påsat. Fyns Politi søger nu vidner, eller personer der ligger inde med oplysninger i sagen.

Den 19. februar 2023 kl. ca. 20.45 opstod der brand i en ejendom på Fåborgvej i Gummerup mellem Glamsbjerg og Haarby. Ejendommen nedbrændte og Fyns Politi har fundet branden påsat.

Det er i forbindelse med efterforskningen blevet oplyst fra forbi-kørende vidner, at der har holdt flere biler parkeret på sydsiden af ejendommen, der er beliggende på Fåborgvej 126 i Gummerup. Bilerne har formentlig været bakket ind.

Bilerne blev set på branddagen kl. ca. 19.25 og ca. 20.20. Den ene af bilerne var en ældre lys, sølvgrå stationcar. Der var formentlig 2 personer i denne bil.

De to personer samt eventuelle øvrige passagerer anses for at være afgørende vidner eller mistænkte i sagen, hvorfor Fyns Politi gerne hører fra personerne selv, eller fra borgere, der har viden om bilerne eller førerne.

Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på 114 og bede om at blive stillet videre til Reaktiv Efterforskning.