Skip to main content

Julemanden kommer til Assens

Vær med til at give julemanden en varm velkomst, når han ankommer til Assens med Baagøfærgen d. 3. december. Julemanden største ønske er at blive modtaget af alle områdets artige børn, så han ved hvem, han skal aflevere sine gaver til. Omkring kl. 11:30 kommer han sejlende til byen, og borgmesteren og Assens Harmoniorkester er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vær med til at give julemanden en varm velkomst, når han ankommer til Assens med Baagøfærgen d. 3. december.
Julemanden største ønske er at blive modtaget af alle områdets artige børn, så han ved hvem, han skal aflevere sine gaver til. Omkring kl. 11:30 kommer han sejlende til byen, og borgmesteren og Assens Harmoniorkester er med til at tage imod ham ved Det Røde Pakhus. Det kan endda være, at julemanden har lidt søde sager med på færgen.

Børneteater: “JUHU det er regnvejr”

For børn og barnlige sjæle besøger Sofie Pallesen fra Teater Baglandet Aarup Bibliotek d. 21. januar med en komisk og magisk forestilling. Selv i hverdagens trummerum findes der magiske stunder, poesi og masser af sjov og ballade. Det illustrerer Sofie Pallesen med sin nonverbale teaterforestillinger “JUHU det er regnvejr”, der er fyldt med overraskelser og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

For børn og barnlige sjæle besøger Sofie Pallesen fra Teater Baglandet Aarup Bibliotek d. 21. januar med en komisk og magisk forestilling.
Selv i hverdagens trummerum findes der magiske stunder, poesi og masser af sjov og ballade. Det illustrerer Sofie Pallesen med sin nonverbale teaterforestillinger “JUHU det er regnvejr”, der er fyldt med overraskelser og spændende spørgsmål til dagligdagens små hændelser.
Forestillingen er målrettet børn i alderen 3-6 år.
Det er gratis at deltage, men I bedes booke billetter på forhånd på: www.place2book.com

Krabbefiskekonkurrence

Kender du et barn, der praler af at være god til at fange krabber? Hvis ja, så kan du godt prikke til vedkommende med en krabbeklo, for det er nu, der skal kåres en uofficiel Assens-mester i krabbefangst! Slaget om at blive den uofficielle Assens-mester i krabbefangst skal stå på badebroen på Assens Næs, hvis […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kender du et barn, der praler af at være god til at fange krabber? Hvis ja, så kan du godt prikke til vedkommende med en krabbeklo, for det er nu, der skal kåres en uofficiel Assens-mester i krabbefangst!
Slaget om at blive den uofficielle Assens-mester i krabbefangst skal stå på badebroen på Assens Næs, hvis vejret tillader det – og ellers fra krabbebroen i marinaen.
Til krabbefiskekonkurrencen er de officielle regler, at der fiskes med snor og klemme, og hvis man er ekstra modig, så har man også mulighed for at vinde den gyldne krabbeklo – så vær beredt på at kæmpe med næb og krabbekløer til konkurrencen. Udover krabbefangsten vil der også være insektjagt på stranden.
Arrangementet er gratis og foregår torsdag d. 20. juli fra kl. 13:00-15:00, og der er fælles mødested ved badepunktsflaget. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kystsafari – Sandager Næs

Kom med på kystsafari sammen med Terrariets formidler ved Sandager Næs Strand. Sammen med Terrariets formidler kan du nu komme med på kystsafari ved Sandager Næs Strand og udforske, hvad der gemmer sig under overfladen langs kysten. Terrariet medbringer 15-20 waders samt fiskenet, som er til frit udlån – med forbehold for, at der ikke […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med på kystsafari sammen med Terrariets formidler ved Sandager Næs Strand.
Sammen med Terrariets formidler kan du nu komme med på kystsafari ved Sandager Næs Strand og udforske, hvad der gemmer sig under overfladen langs kysten.
Terrariet medbringer 15-20 waders samt fiskenet, som er til frit udlån – med forbehold for, at der ikke er nok til alle ved stort fremmøde. Forældre er også meget velkomne til at deltage på lige fod med børnene og spise en medbragt frokost efterfølgende.
Kystsafarien er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.
 

Lær at fiske

Lær hvordan du bruger en fiskestang og få tips og tricks til lystfiskeriet Tag din søn eller datter med på en formiddag i lystfiskeriets tegn. Der skal hygges ved kysten, og læres hvordan man kaster med en fiskestang, samt hvordan man binder verdens bedste fiskeknude. Lær at fiske foregår hos Løgismose Camping med hjælp fra […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lær hvordan du bruger en fiskestang og få tips og tricks til lystfiskeriet
Tag din søn eller datter med på en formiddag i lystfiskeriets tegn. Der skal hygges ved kysten, og læres hvordan man kaster med en fiskestang, samt hvordan man binder verdens bedste fiskeknude.
Lær at fiske foregår hos Løgismose Camping med hjælp fra en erfaren lystfisker. Det er et event, hvor man lærer at fiske, hvilket indebærer instruktion af kast, hvordan binder man en god fiskeknude, hvilken madding skal man bruge og hvilke fisk kan man fange. Der er mulighed for at låne fiskesæt, waders og andet udstyr.
Hele familien kan være med her på en sjov dags fiskeri samt frisk luft i naturskønne omgivelser. En erfaren lystfisker formidler omkring alt det basale, der skal læres for at komme i gang med lystfiskeriet. Alle nybegyndere såvel som erfarne er velkomne.
Der er 10 pladser på hvert event og billetten kan bookes her.
Mød blot op ved Løgismose Camping på den angivne dato og tid.
Program:
10.30: Mødes ved receptionen på Løgismose Campingplads
10.40: Vi går til vandet, og grejet gøres klar og rigges op
10.45-12.30: Instruktion i at kaste og andre tips og tricks til lystfiskeri – Hvis vi er heldige fanger vi en fisk
12.30: Tak for i dag/Fiske videre
Der kan lånes følgende ved eventet;
Lån af fiskesæt, blink og madding
Lån af waders
Der bliver formidlet om Helnæs Bugtens skatte og fiskeri
Mulighed for en snack