Skip to main content

Jul i ERNST

Der vil være julehygge i massevis, når ERNST inviterer til juleweekend med julepynt i stuerne, juleklip og et lækkert juletilbud i caféen. Gå på opdagelse i ERNST, når der er pyntet op til jul med juletræ og det fine stel på julebordet. Efterfølgende kan I hygge jer med at klippe det flotteste julepynt i caféen […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der vil være julehygge i massevis, når ERNST inviterer til juleweekend med julepynt i stuerne, juleklip og et lækkert juletilbud i caféen.
Gå på opdagelse i ERNST, når der er pyntet op til jul med juletræ og det fine stel på julebordet. Efterfølgende kan I hygge jer med at klippe det flotteste julepynt i caféen og nyde lidt julelækkerier. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe et par fine julegaver i museumsbutikken. Om søndagen kl. 14-15 kan I også deltage i “stelquizzen” og teste jeres viden om Frederik Ernsts mange stel.
Kom og vær med i weekenden d. 10. og 11 december kl. 10-15. Der er gratis entré.

Jul på Erholm Gods

Der er dømt ægte juleidyl på Erholm Gods i december måned, hvor de inviterer til julemarked, udstilling, aktiviteter og meget mere. Skal I have julestemningen helt ind under huden? Erholm Gods’ historiske og smukke rammer er perfekte til julehyggen, og måske derfor er det her, at årets DR-julekalender “Julehjertets hemmelighed” finder sted. Kom og oplev […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er dømt ægte juleidyl på Erholm Gods i december måned, hvor de inviterer til julemarked, udstilling, aktiviteter og meget mere.
Skal I have julestemningen helt ind under huden? Erholm Gods’ historiske og smukke rammer er perfekte til julehyggen, og måske derfor er det her, at årets DR-julekalender “Julehjertets hemmelighed” finder sted. Kom og oplev den flotte hovedbygning, gårdspladsen, herskabshestestalden eller den fine slotspark, som I kan se på tv. Kostumer fra julekalenderen er udstillet i Fødevaremarkedet på Erholm avlsgård, og her kan I også få et indblik i, hvordan det var at holde jul i 1800-tallets herskab.
Godset har desuden arrangeret et klassisk julemarked, og i butikken finder I både julegaveidéer og lidt lækkert at spise og drikke. I kornladen vil der være gløgg og æbleskiver og et imponerende nisselandskab. I kan også også være med i de sjove juleaktiviteter for store og små – måske I skal på nissejagt i parken?
Entrépris er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn 5-15 år. Børn under 5 år kommer ind gratis.
Erholm Gods holder åbent med julehygge og marked i weekenderne d. 3.-4. december, d. 10.-11. december og d. 17.-18. december:
Lørdage: 10-16
Søndage 10-15
Køb jeres billet med det samme på ticketbutler.dk, eller køb dem i døren.

Julemanden kommer til Assens

Vær med til at give julemanden en varm velkomst, når han ankommer til Assens med Baagøfærgen d. 3. december. Julemanden største ønske er at blive modtaget af alle områdets artige børn, så han ved hvem, han skal aflevere sine gaver til. Omkring kl. 11:30 kommer han sejlende til byen, og borgmesteren og Assens Harmoniorkester er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vær med til at give julemanden en varm velkomst, når han ankommer til Assens med Baagøfærgen d. 3. december.
Julemanden største ønske er at blive modtaget af alle områdets artige børn, så han ved hvem, han skal aflevere sine gaver til. Omkring kl. 11:30 kommer han sejlende til byen, og borgmesteren og Assens Harmoniorkester er med til at tage imod ham ved Det Røde Pakhus. Det kan endda være, at julemanden har lidt søde sager med på færgen.

Juletræet tændes i Glamsbjerg

Julen starter i Glamsbjerg fredag d. 25. november, hvor juletræet og julebelysningen tændes efterfulgt af hygge på torvet for store og små. Kom med til en julet eftermiddag i Glamsbjerg by. Kl. 16.00 er der gudstjeneste i Glamsbjerg Kirke, og kl. 16.50 går et fakkeloptog fra kirken til juletræet på Torvet. Tidligere borgmester Ankjær Stenskrog […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen starter i Glamsbjerg fredag d. 25. november, hvor juletræet og julebelysningen tændes efterfulgt af hygge på torvet for store og små.
Kom med til en julet eftermiddag i Glamsbjerg by. Kl. 16.00 er der gudstjeneste i Glamsbjerg Kirke, og kl. 16.50 går et fakkeloptog fra kirken til juletræet på Torvet. Tidligere borgmester Ankjær Stenskrog tænder for lyset på træet og over hele byen, og bagefter kan I nyde stemningen med lækre æbleskiver, saft og gløgg, som serveres af Lions Glamsbjerg. Til børnene er der søde godter.
Ses vi?

Bamse Jam i Glamsbjerg

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus. Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus.
Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene. De spiller musikken med stor respekt for sangene og manden bag, og deres udgaver af sangene er så tæt på originalerne som muligt.
Da det er julemåneden, bliver der serveret gløgg og æbleskiver. Desuden bliver der mulighed for at tage sig en lille svingom til den glade musik.
Det koster 250 kr. at deltage, og du kan købe din billet lige her.
Du kan se en video med Bamse Jam lige her, så du er helt klar til den 4. december.