Skip to main content

The BOSS – Tribute To Springsteen som duo

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas i GlamsbjergHus d. 13. januar! Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas i GlamsbjergHus d. 13. januar!
Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, der er spækket med Springsteens største hits. I kan se frem til en autentisk oplevelse, der oser af passion for rockstjernen og hans musik, så selv de største Springsteen-fans bliver begejstrede.
Bestil din billet til en fantastisk musikoplevelse med det samme på billet.dk.
Koncerten starter kl. 20

Bamse Jam i Glamsbjerg

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus. Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du er til de klassiske Bamse ørehængere og julestemning, kan du roligt læse videre. Søndag den 4. december kan du komme til en hyggelig og musikalsk dag i Glamsbjerghus.
Musicbooking.dk har i samarbejde med GlamsbjergHus arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og spiller. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene. De spiller musikken med stor respekt for sangene og manden bag, og deres udgaver af sangene er så tæt på originalerne som muligt.
Da det er julemåneden, bliver der serveret gløgg og æbleskiver. Desuden bliver der mulighed for at tage sig en lille svingom til den glade musik.
Det koster 250 kr. at deltage, og du kan købe din billet lige her.
Du kan se en video med Bamse Jam lige her, så du er helt klar til den 4. december.

Koncert med Lachy Doley Group

Lachy Doley Group fylder Tobaksgaarden med deres lækre og unikke Blues-lyd d. 14. december. Skal I også med? Lachy Doley Group er en trio med bas, trommer og Doley selv på Hammond-orgel og vokal. Siden de startede med at udgive musik i 2011, har de haft stor succes over hele verden, og de har spillet […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lachy Doley Group fylder Tobaksgaarden med deres lækre og unikke Blues-lyd d. 14. december. Skal I også med?
Lachy Doley Group er en trio med bas, trommer og Doley selv på Hammond-orgel og vokal. Siden de startede med at udgive musik i 2011, har de haft stor succes over hele verden, og de har spillet mere end 300 shows og festivaler. Gå ikke glip af det, når det eftertragtede band kommer til Assens.
Du kan læse mere om bandet og deres på musik på VisitAssens, hvor du også kan bestille billetter.
Billetprisen er 245 kr. + evt. gebyr.

Koncert med Blæst

Kom med til en mindeværdig musikalsk oplevelse d. 10. december på Tobaksgaarden, som får besøg af bandet Blæst. Er du også én af de mange, der nynner velkendt med og har svært ved at sidde stille, når de to radiohit “Ego” og “Juice” spiller? Så skal du se frem til endnu mere af den skønne […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til en mindeværdig musikalsk oplevelse d. 10. december på Tobaksgaarden, som får besøg af bandet Blæst.
Er du også én af de mange, der nynner velkendt med og har svært ved at sidde stille, når de to radiohit “Ego” og “Juice” spiller? Så skal du se frem til endnu mere af den skønne musik, for Blæst, der står bag de to sange, kommer til Assens på deres Stiv Kuling Tour!
Det danske band har hurtigt opnået stor anerkendelse og popularitet for deres ørehængende popsange, der rummer hverdagspoesi og ungdomsliv. Du kan læse meget mere om bandet og bestille din billet her.
Koncerten starter kl. 20:30, og billetten koster 195 kr. + evt. gebyr.

Koncert med Tailors

Skal du med til en aften fyldt med god stemning og endnu bedre musik? Så læs med her! Musicbooking.dk har planlagt en koncert, hvor du er sikret en alletiders fest. Fredag den 16. juni åbner GlamsBjergHus nemlig dørene for Tailors, som er et moderne orkester med årtiers erfaring. De kan spille klassikere fra John Mogensen, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til en aften fyldt med god stemning og endnu bedre musik? Så læs med her!
Musicbooking.dk har planlagt en koncert, hvor du er sikret en alletiders fest. Fredag den 16. juni åbner GlamsBjergHus nemlig dørene for Tailors, som er et moderne orkester med årtiers erfaring. De kan spille klassikere fra John Mogensen, Toto og Michael Jackson og de nyeste hits fra Harry Styles og mange andre. Uanset hvilken musikgenre du er til, så har Tailors helt sikkert noget i deres repertoire, som kan få dig i dansehumør.
Skal du med til en uforglemmelig aften, så køb dine billetter nu!
Læs mere om arrangementet her.
 
| Annoncørbetalt indhold |