Skip to main content

Netværksmøde i LokalVækst Assens

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens. Torsdag den 22. juni afholdes der fra kl. 07.45 – 09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, og hvad du kan få ud af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens.
Torsdag den 22. juni afholdes der fra kl. 07.45 – 09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, og hvad du kan få ud af at være en del af det. Der vil desuden være morgenmad, en præsentationsrunde og gruppeøvelser, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.
Alle virksomheder i Assens og omegn er meget velkomne til at deltage i mødet, og det er helt gratis at deltage som gæst. Mødet finder sted hos Innovationscenter Assens, Østergade 78, 5610 Assens.
Tilmelding skal ske via mail til Allan Holmberg: allan@lokal-gruppen.dk.
 

Netværksmøde i LokalVækst Assens

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens. Onsdag den 23. august afholdes der fra kl. 07.45 – 09.45 netværksmøde for byens erhvervsdrivende. Her kan du høre mere om LokalVækst, og hvad du kan få ud af at være en del […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Assens? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Assens.
Onsdag den 23. august afholdes der fra kl. 07.45 – 09.45 netværksmøde for byens erhvervsdrivende. Her kan du høre mere om LokalVækst, og hvad du kan få ud af at være en del af det. Der vil desuden være morgenmad, en præsentationsrunde og gruppeøvelser, hvor I kan lære andre lokale erhverv bedre at kende.
Netværksmødet er åbent for alle virksomheder i Assens og omegn, og det er helt gratis at deltage som gæst. Mødet finder sted hos Erhvervspark Assens, Drejervænget 8, 5610 Assens.
Tilmelding skal ske via mail til Allan Holmberg: allan@lokal-gruppen.dk eller over netværkets app senest dagen før mødet.
Ved spørgsmål kan du ligeledes kontakte Allan Holmberg på tlf.: 53 86 09 65 eller mail.