Skip to main content
16. juni 2023

Kom med på eventyrvandringer på Fyn

Kulturregion Fyn og Natureventyr har i samarbejde skabt en underholdende, nem og spændende måde for børn at udforske naturen.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Nu kan du komme på eventyrvandringer i naturen på hele Fyn.

Kulturregion Fyn og Natureventyr har i samarbejde skabt en underholdende, nem og spændende måde for børn at udforske naturen gennem eventyrlige lydfortællinger, der er skrevet til bestemte ruter rundt omkring på Fyn og øerne.

27 fynske eventyr er tilgængelige for børn og deres familier via appen Natureventyr. Ved hjælp af appen kan familien gå fra kapitel til kapitel og lytte til en unik lydfortælling, der er skrevet specielt til den valgte rute. Formålet er at gøre det sjovt og nemt for voksne at tage deres børn i alderen 4-9 år med på en gåtur i naturen. Flere undersøgelser viser, at aktiviteter i naturen er vigtige for at børn kan udvikle en basal forståelse for naturen.

Undersøgelser viser ligeledes, at forældre gerne vil bruge naturen mere, men manglende tid eller inspiration sætter en stopper for dette. Derfor håber man, at børnefamilierne vil bruge Natureventyr som et tilbud, der kombinerer en gåtur i naturen med spændende fortællinger og eventyr knyttet til de forskellige ruter på Fyn.

Læs mere om Natureventyr her.