Skip to main content
5. maj 2023

LokalNyt Assens indgår samarbejde med Innovationscenter Assens

Hos LokalNyt Assens er vi rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et spændende samarbejde med Innovationscenter Assens.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Hos LokalNyt Assens er vi rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et spændende samarbejde med Innovationscenter Assens.

I den nærmeste fremtid kommer LokalNyt Assens og vores erhvervsnetværk LokalVækst til at være meget mere synlige i Assens – og det glæder vi os til. Vi har nemlig sammen med Innovationscenter Assens startet et spændende samarbejde op, der betyder, at vi får en base i huset.

Derfor kommer vi fremover til at være meget mere til stede i byen, så vi kan fortælle alle de gode historier fra Assens og være med til at samle byen. Og det er netop ønsket om at samle byens erhvervsdrivende, der har fået Claus Valsøe fra Innovationscenter Assens til at tage kontakt til os.

Et lokalt erhvervsnetværk for alle

Som hovedmanden i Innovationscenter Assens har forretningsudvikler Claus Valsøe fingeren på pulsen i forhold til erhvervslivet i Assens. Og her oplever han, at der mangler noget.

Der findes allerede erhvervsnetværk i Assens, men ifølge ham, er der brug for et organiseret netværk, hvor der også er plads til de små virksomheder. 

Der er mindre netværk i byen, men de virksomheder der er med, er gode til det, de laver til hverdag. Men at drive et netværk, er ikke deres fokus. Derfor synes vi, det var interessant at teame op med nogen, som havde strukturen i at skabe et netværk, fortæller Claus Valsøe.

Derfor kommer Claus Valsøe i fremtiden til at stå i spidsen for vores nyopstartede lokale erhvervsnetværk i byen – LokalVækst Assens. Her kommer der til at blive plads til både små og store lokale virksomheder. Det handler ikke om deres størrelse eller omsætning, men om at de har lyst til at samarbejde og sparre med andre lokale virksomheder. I netværket er der fokus på, at det er gennem personlige relationer, at man bedst udvider sit lokale netværk og udvikler sin virksomhed.

Et nyt talerør

Men det er ikke kun et organiseret erhvervsnetværk, der ifølge Claus Valsøe er brug for i Assens. For udover vores erhvervsnetværk LokalVækst, er det også vores lokale nyhedsmedie, LokalNyt Assens, der er brug for i byen.

Vi vil rigtig gerne have nogen, der fortæller den gode historie om Assens. Når du kigger i lokalavisen nu, så bliver der mest fortalt øvhistorierne. Der er rigtig mange gode historier at fortælle i Assens, så vi ønsker os rigtig meget et nyt talerør. Og så syntes jeg, at det her passede jo lige fod i hose med både erhvervsnetværket og LokalNyt. så derfor syntes vi, det kunne passe rigtig fint, fortæller Claus Valsøe.

De fysiske faciliteter er på plads

Udover Claus Valsøe og Innovationscenterets gejst for at starte et netværk op, så har de også nogle virkelig gode faciliteter til at afholde spændende netværksmøder. På Innovationscenteret har de plads til 50 mennesker i deres foredragsområde, hvor man kan holde spændende oplæg. Desuden har de i deres Inno Lounge ligeledes plads til 50 mennesker. Her holder de ofte intimkoncerter og comedyshows, og den vil de gerne bruge til at afholde en business-fredagsbar, for på den måde at samle netværket på en anden måde engang i mellem.

Der afholdes snart de første intromøder i det nye erhvervsnetværk LokalVækst Assens, og du kan følge med her på LokalNyt Assens, hvor vi løbende deler informationer om de kommende møder.

LÆS OGSÅ: BLiv klogere på LokalVækst lige her