Skip to main content
10. oktober 2022

Stine Dideriksen er ny chef for Ældre og Rehabilitering i Assens Kommune

Den 1. november 2022 starter Stine Dideriksen i Assens Kommune i stillingen som chef for Ældre og Rehabilitering.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 1. november 2022 starter Stine Dideriksen i Assens Kommune i stillingen som chef for Ældre og Rehabilitering. Stine kommer fra en stilling som souschef i Sundhed, Handicap og Rehabilitering i Kerteminde Kommune.

Vi er overbevist om, at Stine er et perfekt match i forhold til vores ambitiøse retning mod Morgendagens Hjemmepleje. En ældrepleje, der karakteriseres af nytænkning, klogere dokumentation, nye samarbejdsformer og øget brug af den enkelte medarbejders faglighed med fokus på borgerens gode liv”, siger direktør for Social og Sundhed Michael Bjørn.

Stine kommer til Assens Kommune med masser af erfaring i arbejdet med selvstyrende teams og nye roller i hjemmeplejens hverdag – og har i flere år haft ansvar for det i Kerteminde Kommune.

Morgendagens Hjemmepleje sætter retning for, at noget nyt skal ske, at vi skal gøre tingene på en anden måde, end vi gør i dag. Det er grunden til, jeg søgte, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle netop det, vi skal i morgen – til gavn for borgerne i Assens Kommune. Jeg er optaget af at få mennesker, som arbejder med mennesker, til at lykkes”, udtaler Stine Dideriksen.

Jeg ser frem til at byde Stine velkommen ombord hos os. Jeg er overbevist om, at Stines såvel ledelsesmæssige som personlige kompetencer bringer os stærkt videre, og samtidig glæder jeg mig til at se Stines deltagelse i vores tværgående arbejde i kommunen. Vi har ansat en stærk anfører til Ældre og Rehabilitering, som også vil påvirke udviklingen af den nye sundhedsklynge”, slutter Michael Bjørn.

KILDE: Assens.dk