Skip to main content
4. april 2023

Påskeaktiviteter i Assens

Uanset om det er indendørs eller ude i naturen, så er der rigeligt at give sig til i Assens i løbet af påsken. Her er vores bud på noget af det, du kan lave. 

Af: Rikke Hansen | Foto:

Påskeferien er lige rundt om hjørnet, og står du stadig og mangler ideer til, hvad tiden skal bruges på, så læs med her. 

Uanset om det er indendørs eller ude i naturen, så er der rigeligt at give sig til i Assens i løbet af påsken. Her er vores bud på noget af det du kan lave. 

Påskefrokost hos Gl. Brydegaard 

Gl. Brydegaard byder på en lækker frokosttallerken, der står i påskens tegn når de holder påskefrokost, hver dag mellem d. 6-10. april. Der er også underholdning for børnene, som kan male æg og trille dem ned af bakker. Du kan booke bord her. 

Koncert med Kasper Winding 

Kasper Winding er på forårs turné, og hans eneste koncert på Fyn finder sted i Assens d. 8. april. Winding tager på tour i forbindelse med udgivelsen af hans nye album ”The test Of Time part 2”, så har du lyst til at tilbringe en hyggelig aften med god musik, så kan du købe billet her. 

Gådejagt for børn og voksne 

Hjælp politiet med at løse gåden om, hvem der har stjålet søhelten Peter Willemoes’ sabel, så der igen kan være ro og fred i Assens gader. Tag på en sjov og spændende gådejagt for hele familien, hvor I via samarbejde og kommunikation skal bevæge jer igennem byens gader, og løse gåderne i mysteriebogen. Tilmelding finder sted her. 

Æggejagt i Terrariet Reptile Zoo 

Specialzooen tilbyder aktiviteter hele påsken. Man kan bl.a. tage på æggejagt i zooen, hvor man har mulighed for at vinde konkurrencen om en børnefødselsdag på Terrariet. I børneværkstedet er der mulighed for at farvelægge og tegne dyr, eller løse opgaver. Ønsker man blot at besøge Terrariet kan man også det, her kan man bl.a. se spændende fremvisninger kl. 11:00 og 14:00. Læs mere om de forskellige begivenheder her. 

Udforsk den smukke natur i Assens 

Ønsker du at tilbringe din tid ude i den smukke natur i Assens, så er der også rig mulighed for det. Her er de menneskeskabte jordbassiner et godt bud på, hvor man kan tage hen. På den 3 kilometer lange sti er der over 100 plantearter, og over 130 fuglearter. Læs mere om jordbassinerne her. 

Påske Quilt  

Ønsker du at dit hjem skal skille sig ud fra alle andres til påskefrokosten, så er denne påskeudstilling fra Quiltepigerne Helnæs måske noget for dig. Det er nemlig muligt at købe flere af deres produkter, men det kan også fungere som en hyggelig udflugt for familien. Denne udstilling byder på patchwork projekter, samt andet håndarbejde. Læs mere om udstillingen her.