Skip to main content
21. juni 2023

Stort netværksmøde samlede fynske erhvervsdrivende til mental kriger-foredrag

I sidste uge var lige knap 50 netværksmedlemmer mødt op hos Fjelsted Skov for at netværke, nyde en god morgenmad og ikke mindst blive klogere på deres indre mentale kriger.

Af: Rikke Hansen | Foto:

I sidste uge  var lige knap 50 netværksmedlemmer mødt op hos Fjelsted Skov for at netværke, nyde en god morgenmad og ikke mindst blive klogere på deres indre mentale kriger.

For hvor de fleste netværksmøder i løbet af året plejer at have fokus på netværke, sparre og lære hinanden bedre at kende, var det anderledes denne gang. Som et særligt arrangement inden sommerferien står for døren, var der blevet arrangeret et særligt foredrag.

Det var erhvervsnetværket LokalVækst, der var arrangør, og netop denne torsdag morgen havde de samlet alle deres lokale erhvervsnetværk på Fyn til ét samlet møde. Derfor var der både medlemmer fra LokalVækst Kerteminde, LokalVækst Odense, LokalVækst Assens, LokalVækst Middelfart og Middelfart Erhvervsnetværk.

Morgenmad efterfuldt af en mental inspirator

Og mens medlemmerne nød hjemmebagte boller, varm kaffe og en snak, ankom dagens foredragsholder – Kim Boye. Med en fortid som professionel fodboldspiller har han brugt de sidste 25 år på at være mentaltræner. Han har coachet både professionelle atleter, toppolitikere og erhvervsledere til at blive den bedste udgave af dem selv. Han kalder sig selv ”mental inspirator”, og med hans foredrag ”Den mentale kriger” var han i dag kommet til Fjelsted Skov for at inspirere netværksmedlemmerne til at blive bedre mennesker.

I konferencelokalet Skovsøen var stolene sat op på række efter række, og med de mange forventningsfulde deltagere på plads, gik foredraget i gang.

Kim Boye var ikke bange for at inddrage netværksmedlemmerne i foredraget. Foto: Pia Ry Photography.

Kim Boye talte om, hvordan man skal øve sig i at være et godt menneske, og hvordan det både giver værdi i privatlivet men også i en virksomhed. Med et stort fokus på at vælge glæden i livet, gik tiden hurtigt i det store lokale. Og mens Kim Boye delte filosofier og overbevisninger, krydrede han foredraget med historier fra sit eget liv, der ofte affødte dybtfølt og spontan latter blandt publikum.

Foredraget gav ofte grund til stor latter. Foto: Pia Ry Photography.

-Man er lidt et andet menneske, når man går herfra

Efter foredraget var der tid til klap og spørgsmål, inden alle deltagerne skulle videre med deres dag. Forhåbentlig gik de fra Fjelsted Skov den dag med nogle nye tanker og et smil på læben. Det var i hvert fald tilfældet hos Pernille Kjærgaard, der arbejder hos Odense Kommune, og som er en del af LokalVækst Odense:

Det var et super godt oplæg. Jeg synes, der er meget, man kan trække med hjem både i forhold til ens arbejde og som privatperson. Jeg føler lidt, det her gør, at man er lidt et andet menneske, når man går herfra i dag. Man har i hvert fald fået noget at tænke over.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af et af LokalVæksts lokale netværk på Fyn, kan du læse meget mere om det her: