Skip to main content
22. november 2022

Udviklingen er i fuld gang i Grønnemose

Der sker masser af nye ting i Grønnemose og omegn: nye virksomheder flytter til, og indbyggertallet stiger.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Der sker masser af nye ting i Grønnemose og omegn: nye virksomheder flytter til, og indbyggertallet stiger.

Efter en årrække med svære tider for Grønnemose i Assens Kommune med lukninger af skole, børnehave og indkøbsmuligheder vender udviklingen nu for byen, der er i mærkbar fremgang.

I december 2021 blev fastfoodrestauranten McDonalds opført ved motorvejsafkørslen, og det var med stor succes og 70 nye arbejdspladser. Herefter kom ladestandere, en vaskehal og en OK-tankstation til området, og Rema 1000 har købt grunden overfor McDonalds, så der igen kommer en dagligvareforretning til byen.

Og det er ikke det eneste, for i februar blev det afsløret, at FTZ Autodele har købt en 23,6 hektar grund nær motorvejen, hvor de vil bygge et nyt domicil og distributionscenter. Virksomheden flytter til området fra Odense, og de bringer hele 250-300 arbejdspladser med sig. Det har skabt en øget interesse for Grønnemose og omegn, selvom byggeriet først er sat til at stå færdig i 2024.

Velkommen til flere familier

Det er ikke kun virksomheder, der har fået øjnene op for byen, for i 2021 steg salget huse, og det er i det hele taget blevet nemmere at trække folk til. Cykelstien mellem Grønnemose og Aarup har da også skabt bedre forhold for familier, da det nu både er lettere og mere trygt for børn og unge at komme til og fra skole.

Der skulle efter sigende være endnu flere ting i vente, som kan medføre mere erhverv og flere boliger i området.