Skip to main content

Dansk Erhvervsassurance

Er du i tvivl om, hvilket forsikringsselskab der er det helt rette for dig og din virksomhed? Så kontakt Dansk Erhvervsassurance for rådgivning.

Annoncørbetalt Indhold

Der er meget at holde styr på, når det kommer til forsikring – især for virksomheder. Som uvildige rådgivere kan forsikringsmæglerne hos Dansk Erhvervsassurance hjælpe dig med at vælge det forsikringsselskab, der kan give dig den helt rigtige dækning til den bedst mulige pris.

De har erfaring fra mange forskellige brancher, så uanset om der er tale om et kunstgalleri, en industrivirksomhed, et opholdssted eller noget helt fjerde, er de skarpe på alle de nødvendige forsikringsbehov og -krav.

Og hvis skaden skulle ske, kan de også være behjælpelige med at anmelde skaden, udrede uenigheder eller klarlægge, om I har fået den rette erstatning.

Dansk Erhvervsassurance hjælper dig med:
  • kontrol af policer, opkrævning og andre dokumenter fra forsikringsselskabet
  • indhentning af tilbud fra forsikringsselskaber og valg af den rette
  • afstemning af jeres forsikring ift. risici
  • anmeldelse og erstatning ved skader
  • løbende service og overblik via deres kundeportal

Dansk Erhvervsassurance har et stort fokus på den gode, personlige oplevelse i deres arbejde, så du mærker, at din rådgiver tager sig tiden til dig. Det er af høj prioritet for virksomheden, at I sammen tager en grundig samtale om dine ønsker og behov, for at de på den måde kan yde dig den bedst mulige service.

Er du nysgerrig på, hvordan de kan hjælpe dig? Så kontakt dem for en uforpligtende snak på tlf.: 70 60 55 10 eller mail: kontakt@danskerhvervsassurance.dk.