Skip to main content

Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære

Hos Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære kan du få kompetent rådgivning til, hvordan du opnår øget livskvalitet og balance i dit liv.

Maria Sjøgaard er kvinden bag Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære. Med en baggrund som sygeplejerske, stressrådgiver, skyggevejleder og livsstilscoah kan hun hjælpe dig med at opnå øget livskvalitet og balance.

Få redskaber til at håndtere stress 

Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære tilbyder samtaler, hvor du kan få hjælp til at håndtere uro, tanker og symptomer. Sammen bliver I klogere på, hvad det er, der gør, at du er stresset. Maria hjælper dig med at skabe den forandring, der er nødvendig for, at du kan leve dit liv i balance.

Maria Sjøgaard har selv været ramt af stress, og du vil derfor opleve en empatisk og nærværende vejledning, når du starter et forløb hos Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære.

God kemi mellem klient og coach er utroligt vigtigt, når man søger hjælp til sine udfordringer. En god kemi gør, at du som klient er tryg ved at fortælle om dine problemer, så du kan få den bedste hjælp. Derfor er første samtale hos Maria Sjøgaard altid gratis, så du kan mærke efter, om det er det rette for dig at påbegynde et forløb hos hende.

Samtale i det fri

Hvis du foretrækker at kombinere frisk luft, let motion og samtale, så er Walk & Talk lige noget for dig. Her får du hjælp til at håndtere dine udfordringer samtidig med, at dit sind nyder godt af natur og bevægelse.

Afstress kroppen med massage 

Når man er stresset eller har andre udfordringer, aflejres det ofte som spændinger i kroppen. I klinikken kan du få massage, der afstresser kroppen og løsner op for muskelspændinger.

Du kan få kropsmassage med nøje udvalgte essentielle olier, der har en positiv indvirkning på krop og sind. Du kan også få “japansk lifting”, der er en behandling, der koncentrerer sig om blid massage i ansigtet, men som har indvirkning på hele kroppens velvære.

Hjælp til selvhjælp 

Maria Sjøgaard udgiver løbende indlæg på hjemmesiden om, hvordan du kan leve mere harmonisk og stressfrit.
Find indlæggene under “Hele paletten” og læs meget mere om, hvordan Fru Sjøgaards Stressrådgivning og Velvære kan hjælpe dig her.

Kontakt
AdresseStængelrisvej 11, 5620 Glamsbjerg