Skip to main content

Fyns Autogenbrug

Når du står og har brug for en professionel og miljøgodkendt skrothandler til en god pris, så kontakt Fyns Autogenbrug på Nordfyn.

Annoncørbetalt Indhold

Fyns Autogenbrug er specialiserede i køb af jern og metal samt skrotning af biler. De henter gerne din bil, så du slipper for selv at få den ud til pladsen, hvor din bil skrottes miljørigtigt og hvor mindst 94% af den genanvendes. De ordner selvfølgelig også alt det administrative og sørger for at udbetale din bonus samme dag.  

Når bilen har kørt den sidste kilometer

Få foretaget en miljørigtig ophugning af din bil, når den har kørt sin sidste tur. Fyns Autogenbrug sørger for professionel service og korrekt håndtering, når bilen skal skrottes. Aflevér bilen selv eller lad skrothandleren hente den på din adresse.

Al slags skrot er godt skrot  

Hos Fyns Autogenbrug er det ikke kun biler, de hjælper dig med at skrotte. De køber og modtager nemlig også jern-, metal- og kabelskrot til konkurrencedygtige priser. Alle størrelser og mængder af skrot modtages, og det behøver ikke være sorteret.  

Fordelen ved at kontakte skrothandleren i stedet for at aflevere det på genbrugsstationen er, at du slipper for selv at komme af med det. De afhenter skrot på Fyn, Øerne og i Trekantsområdet. En anden væsentlig fordel er, at du kan tjene penge på at lade Fyns Autogenbrug tage sig af dit skrot. 

Hvad end du er privat- eller erhvervskunde, så kontakt Fyns Autogenbrug og kom af med dit skrot. Læs mere på deres hjemmeside her. Du kan også ringe på telefon 25 62 01 13 og høre nærmere.

Kontakt
AdresseKirkevej 23, 5471 Søndersø