Skip to main content

KVR Vikar & Rekruttering Assens

Hos KVR Vikar & Rekruttering i Assens hjælper de jobsøgende i arbejde, og de hjælper virksomheder med at finde de helt rette medarbejdere.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er jobsøgende, så er KVR Assens stedet at søge hen. Hos vikar- og rekrutteringsbureauet specialiserer de sig i håndværk, produktion og industri, og de er eksperter i at finde det helt rette jobmatch til dig.

Hvis du i stedet er virksomhed og mangler god arbejdskraft, så kan KVR Assens sørge for, at du får de helt rette medarbejdere, som passer ind med både kompetencer, værdier, holdninger og kemi.

KVR Vikar & og Rekruttering i Assens er en del af en kæde, som har afdelinger flere steder i landet. Du finder dem også i Vejle, Thy-Mors og på Lolland-Falster.

Fast job eller vikariat?

Hos KVR Assens kan de hjælpe virksomheder med at finde fast personale, eller de kan samle relevante vikarer til midlertidigt arbejde. De har tre løsninger for kandidaten og virksomheden:

  • Vikariat: midlertidig arbejdskraft
  • Try & hire: vikariat på 13 uger med henblik på eventuel fastansættelse
  • Rekruttering: KVR finder det rette match til fastansættelse gennem en struktureret ansættelsesproces

De er specialister i personaleløsninger for både private og offentlige virksomheder, og uanset dine behov kan de finde den helt rette løsning til dig.

Udover at opspore relevante medarbejdere til din virksomhed, så kan KVR Assens også hjælpe med medarbejderudvikling, genplacering og onboarding.

Kom videre i din karriere 

Står du på en skillevej i din karriere, eller vil du gerne prøve noget nyt, så kan du med fordel benytte dig af KVR Vikar & Rekrutterings karriererådgivning. Her kan I med udgangspunkt i en personlighedsprofil få afdækket dine kompetencer, motivationer og præferencer, så I får skabt det ideelle arbejdsliv.

Hos KVR er deres mål at understøtte medarbejderes arbejdsglæde og motivation, som både er til gavn for virksomhederne og for medarbejderne selv.

Læs mere om KVR Vikar & Rekruttering på deres hjemmeside.

Kontakt
Adresse Drejervænget 8, 5610 Assens