Skip to main content

Orloff Firmatøj

Mangler din virksomhed sikre arbejdssko, praktisk udendørsbeklædning eller ensartet profiltøj med logo? Så står Orloff klar til at hjælpe!

Annoncørbetalt Indhold

Hos Orloff har de mere end 30 års erfaring med at forhandle og rådgive om arbejdsbeklædning til en lang række faggrupper indenfor erhvervsvirksomheder, kommuner, offentlige institutioner og detailkæder. I dag er de én af Danmarks førende indenfor branchen, og de står også klar til at hjælpe din virksomhed med at finde korrekt, stilfuldt og sikkert tøj.

De fører et stort udvalg af velkendte kvalitetsprodukter, og du finder både funktionelt og praktisk arbejdstøj, præsentabelt profiltøj, godt fodtøj, diverse tilbehør og forskellige former for værnemidler og beskyttelse.

Med Orloff som samarbejdspartner vil jeres medarbejdere derfor altid fremstå professionelle og genkendelige og med den nødvendige komfort og sikkerhed fra top til tå.

Jeres helt egen beklædning

Jeres beklædning skal selvfølgelig også vise, hvem I er, og derfor kan I på produkter fra Orloff få påsat enten tryk eller broderier med jeres logo og information. I kan tilmed få hjælp til at sammensætte jeres helt egen, unikke tøjkollektion, hvor I selv bestemmer farverne, stoffets kvalitet og eventuelle sikkerhedsstandarder.

Orloff arbejder direkte med de enkelte medarbejdere, så de kan få lige dét, der passer dem bedste, og med showrooms i Odense, Aarhus, København, Kolding og Randers kan I altid komme forbi og prøve produkterne inden køb.

Bæredygtige standarder

Klimadagsordenen bliver prioriteret højt hos Orloff, og det mærker du bl.a. ved, at de tilbyder at genbruge og genanvende det arbejdstøj, I ikke længere bruger. Trykmærker og broderier fjernes, og hvis det ikke kan bruges én gang til, så bliver det i stedet brugt som tekstilrester i autosæder og lignende.

Tag et kig på deres omfattende sortiment på webshoppen, som du kan tilpasse efter din branche. Du finder både tøj til håndværkerne, lagermedarbejderne, kontorpersonalet, sælgerne og meget mere.

Kontakt
AdresseTarupvej 53, 5210 Odense NV