Skip to main content

Royal Flyt

Har du brug for en flyttemand hurtigt og nemt? Royal Flyt har mange års erfaring i flyttebranchen, og de tilbyder skræddersyede løsninger.

Annoncørbetalt Indhold

En flytning er normalt lig med mange praktiske gøremål, der let kan vække bekymringer. Med hjælp fra flyttefirmaet Royal Flyt bliver flytningen dog en leg og eventyrligt let. Royal Flyt har mange års erfaring i branchen, og de har kun erfarne og uddannende flyttefolk ansat i deres flyttefirma. Ingen opgave er for stor eller lille, og de klarer både erhvervs-, privat-, og international flytning.

En skræddersyet flytteløsning

Fælles for alle deres løsninger er, at de er skræddersyet til enten dig eller din virksomheds behov. Uanset hvilken flytning du eller din virksomhed står overfor, vil Royal Flyt aflægge dig et besøg og besigtige dine ejendele. Dette giver mulighed for at planlægge et individuelt tilrettelagt flytteforløb og aftale, hvor meget du selv ønsker at deltage heri.

Royal Flyt flytter dit inventar skånsomt, så det kommer uskadt frem. I forbindelse med en flytning kan der dog også være behov for en opbevaringsløsning. Hvad enten dette er i en kort eller længerevarende periode, tilbydes opbevaring i containere eller på deres sikrede lagerhotel i Assens.

Derudover tilbyder det erfarne flyttefirma også en række specialløsninger. F.eks. ​specialemballering af sarte effekter, ​slutrengøring ved fraflytning og en handyman service.

Du kan læse mere om Royal Flyt, deres ydelser og indhente tilbud på deres hjemmeside. For yderligere information kan du kontakte dem på tlf.: 23 23 33 18 eller mail: post@royalflyt.dk.

Kontakt
AdresseMelvej 8, 5610 Assens