Skip to main content

Skrøbelev Gods

Hvis du leder efter det ideelle sted til dit næste arrangement eller ønsker et romantisk ophold, så er Skrøbelev Gods det perfekte valg.

Annoncørbetalt Indhold

En kort køretur fra Odense, midt i det smukke landskab, som H.C. Andersen beskrev som Danmarks have, finder du Skrøbelev Gods.

Fra det øjeblik du træder ind på godset og den store guldbelagte smedejernsport lukker bag dig, vil du blive mindet om den forsvundne storhedstid, som godset udstråler.

Romantisk hotel

Godset har gennemgået en omfattende renovering, men den trygge og aristokratiske atmosfære er stadig den samme. De romantiske omgivelser er perfekte til et ophold med personen du elsker.

Her finder du store og elegante præsidentsuiter samt andre luksuriøse suiter og værelser, alle indrettet med unikke og romantiske præg. Fra det øjeblik du træder ind på dit værelse, vil du straks opleve den komfort og elegance, som disse rum udstråler.

En gå tur rundt på godset afslører gamle, flotte bygninger, frodige græsplæner, smukke påfugle, rindende vand fra springvandet, en omkransende voldgrav og en bro, der fører til den gamle traditionelle danske kirke. Alt dette bidrager til godsets romantiske atmosfære.

Restauranten

Når sulten melder sig, kan du besøge godsets italiensk inspirerede gourmetrestaurant “Riddersalen”, som har to åbne pejse. Her kan du eventuelt starte en hyggelig aften med hjemmerøget laks til forret, efterfulgt af ristede kammuslinger til mellemret og steak af kalvemørbrad til hovedret. Du kan afslutte måltidet med ost og hjemmebagte kiks eller en lækker dessert som creme brûlee.

Hele middagen kan nydes i de hyggelige omgivelser i “Riddersalen”, men skulle du have lyst til at gå en tur på godset, eller rykke hen foran pejsen undervejs, er det også muligt.

Vinkælder

Middagen kan undervejs også rykkes ned i godsets vinkælder.

Vinkælderen fungerer nemlig ikke blot som opbevaring for vin, som hos andre restauranter og hoteller, men også som et åndehul for besøgende. Her kan du forkæle dig og din partner med romantiske øjeblikke og smage på de mange lækre vine og bobler, som godset har at byde på.

Arrangementer

Skrøbelev Gods åbner også dørene for arrangementer. Du kan arrangere alt fra private sammenkomster for op til 250 personer i restauranten og vinkælderen til firmaevents, kursusophold og meget mere.

Mulighederne for, hvilke arrangementer du kan afholde er uendelige, men godset afholder også selv en række arrangementer.

Du kan eksempelvis komme med til ginsmagning, og smage en række mesterligt udvalgte gins, spændende og utraditionelle vinsmagninger, julefrokost og meget andet.

Uanset om du er interesseret i spændende arrangementer eller en romantisk weekend, du sent vil glemme, så er Skrøbelev Gods det perfekte sted at gøre drømmen til virkelighed.

 

Kontakt
AdresseSkrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing