Skip to main content

Sportigan Klub & Erhverv Assens

Skal din virksomhed være mere synlig i lokalområdet? Sportigan Klub & Erhverv Assens har specialiseret sig i tryk på tøj, men de er også behjælpelige med andre trykopgaver. 

Annoncørbetalt Indhold

Afdelingen er en del af den landsdækkende kæde Sportigan Klub & Erhverv, hvis formål er at støtte lokalt med fokus på lokale relationer og den lokale økonomi. Derfor skræddersyr afdelingen i Assens hellere end gerne løsningen til din opgave efter din virksomheds behov og ønsker. 

Synlighed i lokalområdet

Sportigan Klub & Erhverv Assens har deres eget trykkeri, og derfor kan du hurtigt og nemt få trykt logoer og mindre skriftsopgaver på beklædningsdele og andet tekstil.

Du er også i trygge hænder, hvis du skal have lavet promoveringsgenstande, firmagaver eller sportstøj med større tryk. De samarbejder nemlig med profilkæden New Wave Profile, der har et stort sortiment inden for beklædning og profileringsgenstande. 

I deres showroom på Drejervænget 8 i Assens kan du se forskellige kollektioner, som de har lavet for lokale foreninger og klubber. Her kan du også se det store udvalg af kendte mærker, som de kan levere og trykke din opgave på. De er leveringsdygtige i alt inden for de fleste sportsgrene, og står klar til at hjælpe dig og din klub, hvad end det drejer sig om kegler eller træningstøj. 

Mere end sport

Uanset om din opgave er lille eller stor, om det er sportsrelateret eller virksomhedspromovering, så er de klar til at hjælpe dig i Assens.

Det er vigtigt at være synlig i lokalområdet og have et tydeligt image. Det kan de hjælpe dig med hos Sportigan Klub og Erhvervs Assens, hvor du kan få lavet forskellige genstande som gaveartikler og emballage med dit logo på.

Besøg dem i showroomet i Assens eller kontakt dem på tlf. 64771818 eller send dem en mail på assens@sportigan.dk, og hør, hvordan de kan hjælpe netop dig og din virksomhed, klub eller forening.

 

Kontakt
AdresseDrejervænget 8, 5610 Assens