Skip to main content

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere af gode råvarer der bliver serverer med højt humør, er, hvad du kan få hos Burger House Marstal og i foodtrucken Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

De startede deres burgereventyr i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden har de drevet stedet som en burgerrestaurant med stor succes.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er de fælles om at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. Fælles for dem alle er, at de elsker kundekontakten, og de gør en dyd ud af at yde den bedste service til alle deres kunder. Derfor finder man dem altid med et stort smil, og de er heller ikke blege for at komme med en kæk kommentar.

Burger House Marstal

I restauranten på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs, pommes fritter og snacks. Burgerne er gourmetburgere med højkvalitets kød, og derudover fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Når sæsonen er til det, er grøntsagerne i burgerne fra den lokale nyttehave.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

Som noget nyt købte familien i november 2023 en foodtruck, som de nu kører rundt med. Fra den kan man købe deres lækre burgere.

Det er primært sønnerne Kasper og William, samt Kaspers barndomsven Andreas, der er at finde i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres glade humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Kontakt
AdresseHavnegade 21, 5960 Marstal