Skip to main content

Vestfyns Fodboldgolf

Hos Vestfyns Fodboldgolf kan du spille fodboldgolf, en sportsgren, der kombinerer fodboldens spænding med golfens strategiske elementer.

Annoncørbetalt Indhold

Når du skal planlægge din næste sjove dag med familien, fødselsdag, konfirmation, firmaarrangement eller en anden begivenhed, bør du kigge forbi Vestfyns Fodboldgolf.

På Fåborgvej 143 i Ebberup finder du en golfbane ud over det sædvanelige. Her spiller man nemlig fodboldgolf, en sportsgren, der kombinerer fodboldens spænding med golfens strategiske elementer.

Vestfyns Fodboldgolf har en 18-hullers bane, ligesom en traditionel golfbane. Hvert hul byder på forskellige udfordringer, designet til at alle, uanset alder og erfaring, kan være med.

Arrangementer

Vestfyns Fodboldgolf er eksperter i at tilpasse arrangementer til dine behov. Uanset om det drejer sig om små grupper eller større forsamlinger såsom firmaarrangementer, polterabend, foreninger, konfirmationer eller noget helt andet, er Vestfyns Fodboldgolf det oplagte sted at besøge. Her er der mulighed for at opleve nogle unikke aktiviteter, der kombinerer hygge, natur, motion og frisk luft.

Selvom spillet er slut, behøver arrangementet ikke være det. Der er nemlig mulighed for at nyde en god omgang grillmad, medbragt hjemmefra, på Vestfyns Fodboldgolfs terrasse, som har plads til 100 gæster og udsigt ud over fodboldgolfbanen.

Andre aktiviteter

Vestfyns Fodboldgolf tilbyder mere end blot fodboldgolf. Der er nemlig også en 18-hullers minigolfbane, mega bordfodbold, sumobrydning, fodboldpool, mega boksning, bumperballs, strømbånd, beerbike, legeplads, sparkemaskiner og boksemaskiner, så der er noget for enhver smag.

Så hvis du vil overraske venner eller familie med en sjov, aktiv og anderledes oplevelse, skal du besøge Vestfyns Fodboldgolf.

Kontakt
AdresseFåborgvej 143, 5631 Ebberup