Skip to main content
15. april 2024

Har du styr på løbetøjet til forårets og sommerens løb?

Løbesæsonen nærmer sig med hastige skridt. Og hvis du og dine kolleger har planer om at deltage til løb eller sportslige arrangementer, så kan I med fordel investere i løbetøj med jeres logo.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Pexels

Foråret er over os, og med de længere dage og de mildere temperaturer er det blevet tid til at forny garderoben både på arbejdet og i fritiden.

Foråret og sommeren er også højtid for, at virksomheder deltager i forskellige sociale arrangementer. Sports- og løbearrangementer er meget populære for en bred vifte af virksomheder, fordi det er en god måde at forene både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – da det skaber sammenhold og styrker de sociale relationer.

Bliv klar til sportslige arrangementer med dine kollegaer

Har I for vane at deltage i løb eller sportslige arrangementer i jeres virksomhed? Så står Orloff Firmatøj klar til at hjælpe jer med at finde præcis dét løbe- eller sportstøj, som passer bedst til alle mand.

Nemt og ligetil

Dét betyder, at du blot kan læne dig tilbage og lade Orloff klare det hele:

  • Deres konsulenter hjælper og rådgiver dig i tøjvalget
  • Når tøjet er valgt, sørger de for at trykke netop dét logo eller budskab, du ønsker, på tøjet – du vælger selvfølgelig, hvor det skal placeres
  • De sender din bestilling til den ønskede adresse.

Se deres store udvalg af sports- og løbetøj her.

Uanset om I ønsker jeres logo stort eller lille, trykt på ryggen, kraven, brystet eller en helt fjerde placering, så hjælper Orloff Firmatøj med, at I får det resultat og den eksponering, som I ønsker. De kan også brodere jeres virksomhedslogo eller jeres budskab på tøjet.